lauantai 29. joulukuuta 2012

Vuosi lähenee loppuaan :)

Mihin tämä aika meneekään?
Taas on vuosi hurahtanut vauhdilla ja paljon on mahtunut tähän vuoteen.

Lähdin itse opiskelemaan, joten se tarkoitti sitä että lapset joutuivat enemmän ottamaan vastuuta omasta koulustaan. Ja se myös näkyy.....
Olen käytännössä toiminut kotona kouluavustajana siitä asti kun 6.luokkalaisemme lähti koulumaailmaan, hänen koulunsa menee odotuksiin nähden hyvin mutta keskimmäisen kanssa seinä tuli jo heti alku syksystä vastaan. Nyt joudutaankin miettimään uusia ratkaisuja hänen koulunkäyntinsä suhteen.
Toivotaan että pojan koulunkäynti helpottuu eikä minun tarvitse ajaa itseäni äärirajoilla meidän molempien koulun kanssa.

Koirista, Pimusta päätimme luopua sittenkin.... rankka oli päätös mutta Pimu sai aivan mahtavan perheen jossa nauttii "prinsessana" olostaan. Löytyi juuri se oikea koti Pimulle.
Kotona on siis vain Nita, Kiki ja Elsa, meidän vauhtimimmit.
Vihdoin ja viimein onni tuli meillekkin. Nita sai kivan oloisen pentueen josta odotan luonteellisesti ja ulkonäöllisesti todella kivaa.

Joulu oli elämäni koetuksellisin joulu, ensimmäinen yksinäinen joulu ilman lapsia ja suru-uutisiakin tuli jouluaattona.
Joten sitäkin suuremmalla syyllä toivon ensi vuodesta hieman parempaa, ilman suuria pudotuksia.

Mutta nyt pentuihin :)

Pennut kasvaa kovaa vauhtia, jokainen omaa vauhtiaan. Selkeästi porukasta löytyy 3. isompaa ja 3.pienempää. Nää isot onkin sitten oikeita ahmatteja :)
Nita on loistava emä, nyt jo malttaa tulla moikkaamaan huoneesta muitakin kun pennut koisii jo pitkiä pätkiä, mutta kiireesti juostaan takaisin pentulaatikkoon jos ääntä yhtään kuuluu.

Pienin pennuista on alkanut vasta nyt kasvattaa painoaan, tiputti sitä alkuunsa hieman ja sitten pysyi monta pvää syntymäpainon tuntumassa. Painoi syntyessään 230g ja nyt vasta 345g. Kun taas suurin painoi syntyessään 307g ja painaa nyt 595g eli on lähes tuplannut painonsa.
Mutta sitkeä poika on pienin, todella terhakka kaveri niin en ole ollut ollenkaan huolissani kasvusta. Kyllä se sieltä jossain vaiheessa aloittaa hurjan painonnousun :)

Tässä tulee kuvapläjäys :)

Pienet pirpanat nuorimmaiseni kanssa

Pikku poika (1.poika/2.pentu)


Suurin poika (2.poika/5.pentu)


3.tyttö/4.pentu

3.tyttö/4.pentu

1.tyttö/1.pentu2.tyttö/3.pentu3.poika/6.pentu


Pienin ja isoin 1vko


Koko jengi maitobaarilla

Lihansyöjä pennusta asti

Tyttäreni sylissä 1.tyttö


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti