keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Hui, ihan pelottaa tämä taon jälkeinen kirjoittaminen......
Viime kerrasta on niin paljon aikaa ja paljon on tapahtunut että kynnys uudelleen bloggilemaan on aina joka kerta suurempi.
Jospa tämä tästä taas pikku hiljaa alkaisi pyörimään uudelleen.

Viime kesänä kirjoitukset  jäi kun elämäämme koetteli suuri suru, Rakas Rico jäi auton alle ja menehtyi.
Kirjoittaminen tänne olisi ollut tuskaa koska asia oli liian kipeä.
Nyt tapahtumasta on kulunut lähes 10kk niin vieläkin kyyneleet tulee kun ajattelee :'(
Elämä heitti muutenkin härän pyllyä ja jouduin arvioimaan koko elämäni uusiksi, mutta nyt kaikki palaset alkaa taas loksahdella paikalleen.

Viimeksi olen kirjoitellu kun päätös Pimun jäännistä kotiin oli varma, moneen kertaan olen sitä katunut =D on se sellainen riiviö ollut. Mutta nyt lähestyessään vuoden ikää neito on kuoriutunut ulos, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.
Harmi että näin kesän kynnyksellä Pimu tiputtaa tukkansa eikä päästä näyttelyihin mutta elokuulle onkin  sitten buukattu kalenteri täyteen joka vkonlopulle, ainakin näin suunnitelmissa.
Tyttö on niin sekoitus isäänsä ja äitiään luonteellisesti, juuri sitä mitä hain yhdistelmältä.
Rohkea, avoin, rakastaa ihmisiä, silti löytyy terävyyttä, taistelutahtoa ja mukavasti moottoria. Liiallisen vilkkauden sain karsittua pois ja Pimu tuntuisi ainakin tällä hetkellä tosi tasapainoiselta.
Mielenkiinnolla odotan luonnetestiä johon vuoden päästä voidaan mennä, koska pehmeä tämä koira ei ole....


Jääräpää se on mutta niin saa ollakkin ja tuon nuorimmaiseni kanssa aivan ylin ystävä, moni kauhistelisi kun näkisi kuinka tämä pari leikkii keskenään, hieman hurjan näköistä kun toinen ottaa lapsen käden kokonaan suuhunsa =D
Mutta pelin henki on selvä ja paljaaseen käteen ei kosketa, aivan kuin kirjoittamaton sääntö.
Tosin joskus joutuu puuttumaan peliin kun alkaa mennä turhan hurjaksi vaikka leikkiä onkin.......

Ja elokuulle on paljon suunnitelmia, on hyvää aikaa kiertää näyttelyitä koska sitten syksy on tarkoitus rauhoittaa oman elämän kohdalta toivon mukaan opiskelulle ja koira rintamalla toivon mukaan pentuja.
Jos kaikki menee hyvin ja terveystarkit on kunnossa, niin olisi tarkoitus astutella sekä Nita uudelleen että Kiki, ja eiköhän Annella ole sitten tuon Elsan suhteen suunnitelmia myös.

Itselläni on tarkoitus lähteä opiskelemaan, eli jos kaikki menee nappiin niin opiskelut alkaa samaan aikaan kuin lasten koulut ja eskari.
Paljon muutoksia, mutta hyviä sellaisia.
Kuluneen talven aikana otin itseäni niskasta kiinni ja tiputin painoa 17kg ja nyt olisi loppu elämä tarkoitus pysyä näissä lukemissa.
Liikunnasta on tullut onneksi osa elämää ja mikä sen ihanampaa kuin kiertää pitkä lenkki koirien kanssa.

Loppuun vielä pieni kuva pläjäys :D


Jooa ja Pimu


Pimu 1v.

Nita 4v.


Nita ja Elsa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti