keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Mammeliini =)

Eilen oli taas mahan mittaukset ja muutaman kuvankin sit tänään napsaisin kasvavasta masusta =)
Tosin mahan kasvu on tasaantunut eikä suuria muutoksia ole tapahtunut, johtuen osittain siitäkin että Nita ronklaa ruuan kanssa taas urakalla :(
Ei siis kelpaa juuri mikään, broiskupullat mitkä aiemmin ollut suurinta herkkua, EI maistu. Tarjosin niin Nita vain sylkäisi lattialle, otin toisen ja itse puraisin palan ja tarjosin Nitalle toista niin otti "pitkin hampain" suuhunsa ja söi......
Meidän ahne koira joka on syönyt raakoja vihanneksia ja hedelmiäkin suurella ruokahalulla, saati sitten jotain suurta herkkua niin kuin nakki, nyt siis syö nakkiakin vain yhden tai kaksi maksimissaan.
Ei ymmärrä mutta kai pennut sitten ottaa omansa joka tapauksessa.
Tänään ei siis enää kelvannut nakitkaan joten tarjosin ihan rehellistä possun sisäfilettä, sitäkin vain aluksi haistoi mutta söi lopulta kuitenkin.
Ja äsken tuossa söi jopa yhden makkaran =)
Aivan epätoivoista siis Nitan syöminen kun ei enää tiedä mitä sille tarjoaisi.


Mutta mahan mittauksiin.......
        
                        Rintakehä 77cm -> Ei kasvua viime viikkoon
                        Takajalkojen tyvi 62cm -> Kasvua viime viikkoon 2cm
                        Maha 71cm -> Kasvua viime viikkoon 1cm

Eli hieman tasaantunut viime viikon kasvusta, mutta kuten jo mainitsin varmaan tuo syömättömyys kuluttaa Nitaa muuten hoikemmaksi.

Lämpöjä olis alettava mittailemaan, päiviä kun on nyt jo 52/49 eli ensi viikolla voidaan jo odotella pikkuisia tänne maalimaan.
Tuossa eilen mittaria testasin ja lukemat oli 38.1 klo15
huomenna sit aloitellaan säännöllisemmät mittaukset jos saataisin "piikki" ennen synnytystä kiinni.

Ja sit muutama massu kuva =)


Kuten kuvasta näkyy karvat on lähteny mahasta lähes kainaloihin asti, ja koko ajan lisää lähtee. Joka päivä saa harjata ettei tuppuja ole lattialla.

Niin ja pentulaatikonkin isi Nitalle teki ja nyt se on tuolla meidän makkarissa jo muutaman yön ollut.
Välillä Nita saattaa nukkua siellä pitkätkin tovit kun taas välillä nukkuu laatikon vieressä, portti on myös laitettu makkarin oveen ettei muut koirat pääse huoneeseen ihan ensimmäisinä päivinä.


Tänä aamuna Nita veti sikeitä laatikossaan =)
Reporankana


Ulkona on nyt päivällä ollu niin lämmin että Nita nauttii iltaisin maata terassilla, ilta-aurinko paistaa etupihan puolelle joten takapihan terassilla on ihanan viileää, vielä jos rannasta sattuu tuulemaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti