sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Ja taas on väsäilty

Sain sit väsättyä tuon Mustan Helmen 1.pentueen sivunkin.
Laitoin ihan vaan ensimmäisen pentueen nimellä koska pentueesta ei joka tapauksessa tule mitään A-pentuetta vaan todennäköisesti jokin lastenohjelma on nimien innoittama, katsotaan nyt ensin tuleeko mitä ja mietitään sitten enempi =)

Mutta tänään on siis 42/39 vuorokaudet ja kahteen kertaan on kaikki koirat nyt Axilur-kuurin saaneet, huomenna viimeinen annos kaikille.

Ja kun tosiaan ultrassa ei olla käyty, sattui tuo pääsiäinen niin ikävästi tuohon meidän ultran aikoihin että päätettiin sit jättää väliin kokonaan, etä kyllähän tuon sitten muutaman viiko päästä näkee tuleeko sieltä mitä vai ollaanko sitä vaan tukevasti "valeraskaana".
Sillä tukevasti että Nitahan aloitti 2-3 ekasta astutuksesta oksentelemaan ja viikkoon ei syönyt juuri mitään :( ja sen jälkeen ei ole sitten ruoka normaalisti ole maistunutkaan vaan sellaista närppimistä.
Se mikä kelpaa tänään ei kelpaa huomenna, pelkkää raksua ei edes syö vaan jotain täytyy sekaan etsiä, ei kelpaa raaka jauheliha (mikä yleensä menee milloin vain), ruuan tähteet menee jotenkin.
Todella inhottavaa ja hankalaa kun annokset mitä syö niin jää reilusti alle puoleen siitä mitä on aiemmin syönyt :(
Keksimällä saa keksiä että edes tuon verran saa syömään, ei ihan sytömättömänä viitsi kuitenkaan pitää.
On nimittäin ollu tässä pari päivää ihan syömättäkin kun ei ruoka maistunut, eikä silti syönyt yhtään paremmin.
Toivon mukaan "pennut" kuitenkin saa tarvitsemansa =)

Ja toinen asia, Nitan rinnanympärystä ja takajalkojen tyviosaa olen säännöllisesti mitannu niin nämä mitat on nyt viimeisen viikon aikana kasvaneet "räjähdysmäisesti", mikä viittaa myös että pentuja olisi tulossa.

Tiistaina taas mittauspäivä joten laitan sitten mittoja ja kuvaa masusta niin pysytte mukana odotuksessa =)

Muutamia kuvia vielä tähän loppuun =)

Kiki Ja Saga

Perheen kuopukset Jooa ja Saga

Hurmurimme Jooa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti