sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Ihanaa Äitienpäivää!

Kuinka tämä päivä voikaan olla arvokas äidin elämässä?
Tänään sen huomasi ensimmäisen kerran ihan reaalisti, kun osa porukkaa ei ollut kotona.
Meiltä lähti jo lauantai aamuna aikaseen mies ja vanhinpoika Mica 14v. salibandy turnaukseen Kauniaisiin, ja viipyvät siellä siis nyt sunnunai iltaan asti.
Hengessä tietenkin mukana jo eilisissä peleissä, yleensä yritän päästä kaikkiin mahdollisiin peleihin mukaan ja nyt vielä tämä joukkue pelaa ensimmäistä kertaa yhdessä ja oma poikamme pelaa pari vuotta vanhempien kanssa kun oman ikäluokan joukkuetta ei ole.
Ja ette voi uskoa sitä ylpeyden tunnetta kun kuulin että poika on pelannut upeat pelit maalissa, päästäen kahdessa pelissä vain 5.maalia ja torjuen upean määrän, ja illalla julkaistun maalivahtien torjuntaprosenttien jälkeen "pieni" (muut maalivahdit 16v.) poikani oli eilisen paras.
Voi että olen ylpeä =)

Ja siis aamuun.....
Nämä rakkaat pikku ihmiset keitä siis oli kotona minun kanssani, herättivät olin kyllä jo hereillä minut laululla, itsetehdyillä korteilla ja lahjoilla =)
Ja ihan itse keittivät kahvit ja tekivät aamupalan!
Kuvittelin että jään ilman aamukahveja kun ei mies ole kotona apuna mutta hyvin nämä meidän pienimmätkin asista suoriutuivat.
Silti iski pieni haikeus kun porukasta osa puuttui, mitähän tämä on sitten kun lapset lentävät yksi kerrallaan pois pesästä....apua, en halua edes kuvitella.
Kyllä tuli kyynel jo nyt silmäkulmaan kun osa joukosta puuttui :(

Nyt rauhallista Äitienpäivän aamun viettoa ja odottelua......................odotellaan tuloksia peleistä joita vielä edessä ties kuinka monta.......
Ja iltapäivällä suunnataan Rakkaan Mummini luo, Mummi täytti tuossa talvella jo 90v., ja omaa äitiäni näemmekin sitten siellä.
Anopin luo ei nyt päästä, minulla kun ei sitä ajokorttia ole vaikka auto olisikin pihassa, mutta Mika saa sitten huomenna lasten tekemät kortit kiikuttaa Mummolle :)

IHANAA JA AURINKOISTA ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE ÄIDEILLE!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti